Некогаш згодната Ријана сега е на мака со килограмите

Ријана кога се појави на музичката сцена, беше згода и тенка. Но, денес е прилично здебелна. Таа постојано качува килограми, а фановите не престануваат да го фалат нејзиниот нов имиџ.

Таа јасно покажа дека со стил умее да се носи со вишокот на килограми иако медиумите пишуваат дека мака мачела со килограмите.

Фановите велат дека пејачката никогаш претходно не изгледала подобро, сепак не се малку ниту оние кои велат дека поубава била кога била слаба и згодна.