Објавен еротскиот разговор меѓу Чарлс и Камила: Сакам да живеам во твоите панталони

Британските медиуми објавија дел од телефонски разговорот меѓу Чарлс и Камила. Разговорот се случил во 1989 година кога кралот беше оженет со Дијана. Еротскиот разговор како што го опишаа британските медиуми траел шест минути и ја згрози британската јавност.