По 25 години, Шерон Стоун ја повтори легендарната сцена од „Ниски страсти“

By
Шерон Стоун има 59 години, но и понатаму го одзема здивот во краток фустан.

Кога во 1992 година, беше прикажан трилерот „Ниски страсти“, истиот предизвика огромно внимание, а сцената во која Шерон Стоун (59) ги прекрсти нозете влезе во историја.

Нема човек кој не се потсетува на легендарните кадри во кои секси Шерон го покажува меѓуножјето на шокираните полицајци.

 

Вака сцената изгледаше пред 25 години…

… А истата поза Шерон ја повтори на изложбата во Лос Анџелес.

Ќе ви се допадне