ПОСЕСИВНА: Џеј Ло најми приватен детектив да го следи Алекс

Џеј Ло и Алекс Родригез веќе некое време функционираат фино. Се чини дека љбовта цвета и дека нивната врска како што минува времето е се посериозна. Дали тоа е тоа? Тоа вистинското? Па, можеби и е, но, зошто тогаш Џенифер се сомнева во верноста на својот драг?

Имено, како што пренесуваат странските медиуми, пејачката најмила приватен детектив, за да малку го провери Алекс, дознае каде е, со кого иде, а сето тоа затоа што еден странски медиум, наводно го објави интервјуто со неговата љубовница.

Иако тоа веројатно не е вистина, Џенифер за секој случај ги превзема работите во свои раце, но кога Алекс дозна дека има „придружба“ – опасно полуде! Логично, тогаш настана кавга, а двојката наводно и понатаму „исправа криви Дрини“. Па, реално Џен, ова не ти е баш многу паметно.

Missing Miami…⛱🏝☀️👄

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Она што е интересно е дека пејачката изјави дека верува во Алекс, но, што тогаш значи приватниот детектив?! Изворот близок до пејачката истакна: „Алекс многу и се допаѓа и навистина сака да и двајцата успеат, затоа што сака да го контролира што може повеќе“. Дали ова ви звучи логично? Ни на нас!

Ni tu Ni yo ❤️ #preshowpic

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Scroll to Top