Познати личности кои изгледаат како воопшто да не остареле во последните десет години

Дали понекогаш ви се чини дека некои светски познати личности воопшто не се промениле во својот изглед во последните десет години? Или, од друга страна, како да изгледаат уште помладо од порано?

Ви пренесуваме фотографии од светските ѕвезди кои изгледаат токму како во 2014 година, ако не и подобро. Така, лево се фотографии од 2014 година, а десно фотографии од 2024 година.

Софија Вергара (41 наспроти 51)

Џенифер Анистон (45 наспроти 55)

Пол Руд (44 наспроти 54)

Бијонсе (32 наспроти 42)

Киану Ривс (49 наспроти 59)

Шакира (37 наспроти 47)

Џенифер Лопез (44 наспроти 54)

Леонардо ди Каприо (39 наспроти 49)

Scroll to Top