Рита Ора со новиот дечко на одмор во Шпанија

By

Рита Ора е на одмор во  Шпанија со пријатели и со новиот дечко Роман Гаврас.

29-годишната пејачка, родена во Приштина и 39-годишниот режисер, роден во Атина, наводно се во врска неколку месеци. Рита Ора и Дуа Липа неодамна беа во фокусот на јавноста откако ширеа пропаганда за Голема Албанија, што наиде на реакции во јаноста.

 

 

 

 

Ќе ви се допадне