Шер: Духот на бившиот ми го поместува мебелот во станот

By

Легендарната пејачка Шер вели дека духот на нејзиниот покоен партнер Сони доаѓа во нејзиниот дом и се шегува со неа поместувајќи ѝ го мебелот во целиот стан.

Шер вели дека верува во животот по смртта и се пожали дека духот на нејзиниот поранешен непрекинато се појавува во нејзиниот живот.

„Кога неговиот дух ќе се појави, во мојта куќа е лајт-шоу“, вели Шер.

„Знам дека се шегува затоа што неговиот дух во најчудните моменти го пали кристалниот лустер што го имаме. Кога во целиот блок нема струја, мојот лустер постојано свети“, вели Шер.

Голем број нејзини пријатели коментираат дека ѝ веруваат и дека и самите тие доживеале некакви паранормални искуства. Шер вели дека нема проблем со тоа и дека не ѝ прели присуството на Сони.

Ќе ви се допадне