(Видео) Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше

На социјалните мрежи се прошири видео на кое се гледаат Брижит Макрон, сопругата на францускиот претседател и кралицата Камила. Видеото е создадено на 6 јуни кога Камила се појави на обележувањето на Денот Д во Нормандија, Франција, во друштво на сопругата на Емануел Макрон.

Додека тие положуваа венци на спомениците, Брижит и подаде рака на кралицата, но таа – целосно ја игнорираше. Камила не сакаше да и подаде рака и ја држеше нејзината блиску до телото, а Брижит потоа ги прекрсти рацете и ги стави пред себе. Потоа двете стоеја во тишина пред да се вратат кај своите сопрузи.

Scroll to Top