(ВИДЕО) Десетте најпиратирани филмови на неделата

By

Torrent Freak ја објави најновата листа на пиратирани филмови на BitTorrent. На врвот се наоѓа „Spider Man: Homecoming“, а по него следуваат „The Mummy“ и „King Arthur: Legend of the Sword“.

dobivaj vesti na viber

Оваа недела на листата има два нови филмови, тоа се „King Arthur: Legend of the Sword“ и „Shot Caller“.

„Spider Man: Homecoming“ е најсимнуван филм.

Вака изгледа целосната листа:

1. Spider-Man: Homecoming

2. The Mummy

3. King Arthur: Legend of the Sword

4. Going In Style              

5. Ghost In the Shell      

6. The Boss Baby             

7. S.W.A.T.: Under Siege              

8. Wonder Woman

9. Shot Caller  

 10. Alien Covenant 

Ќе ви се допадне