ВИДЕО: „Династија“ се враќа на екраните со нови глумци

Пуштен е трејлерот од новата сезона на фимската хит серија „Династија“. Серијата, која беше исклучиво популарна, престана да се снима пред  30 години.

Новите сплетки во богатото семејство Карингтон, во  римејкот на хит серијата  „Династија“ , со нови актери, ќе започне да се прикажува на есен.

Scroll to Top