(Видео) Хари Стајлс среде концерт си ја соблече патиката и од неа се напи вода

Пејачот Хари Стајлс за време на концертот во Австралија, на сцената ја соблече патиката, во неа стави пијалок и пиеше од неа.

„Ова е одвратно“, рече Хари Стајлс откако.

Додека тој го правеше тоа публиката врескаше.

Ова е всушност австралиска традиција во која се пие пијалок обично пиво, во својот или туѓ чевел и се пие директно од него. Овој чин, познат кај Австралијците како The Sydney Morning Herald го опишува како „пиење од чевел“. Според „Њујорк тајмс“, човек кој го прави тоа  потоа го носи влажниот чевел до крајот на ноќта.

Според „Њујорк Тајмс“, многу познати личности, го направиле ритуалот за време на нивното патување во Австралија.

Scroll to Top