(Видео) Се појави снимка од зад сцена: познатиот актер сепак не беше потполно гол на Оскарите

Што би се видело ако пликот му испаднеше од раце? Џон Сина имаше и резервна варијанта за такво сценарио.

Познатиот американски кечер се пресели во холивудските води, а сега реши да направи вистинско шоу.

На доделувањето на Оскарите се појави речиси целосно гол. Најпрво се чинеше дека е гол, а потоа се појави фотографија како изгледа неговата „облека“.

Тој всушност имал парче ткаенина залепено со селотејп напред и дел од задната страна во случај да има гаф на сцената. Тоа е всушност „modesty pouch“ што ја користат актерите при снимањето љубовни сцени.

Сега се појави фотографија, но и снимка која не се виде во самото емитување.

Scroll to Top