(ВИДЕО)Серена Вилијамс тренира и во осмиот месец од бременоста

By

Серена Вилијамс,една од најдобрите тенисерки во светот која го освои Australian Open е во  осмиот месец од бременоста.  Серена докажа уште еднаш дека ништо не може да ја запре да одржува тонус и форма.

Во ново видео од Snapchat светската тенисерка покажува дел од својот тренинг, а тој е можеби поинтензивен од оние кои ги прават повеќето луѓе, без да имаат бебе во стомакот.

Во еден видео клип може да се види како Серена постојано дига тешка медицинска топка. Друг ја прикажува за време на друга вежба која вклучува туркање на санка во салата.

Ќе ви се допадне