(ВИДЕО) Шарлиз Терон е атомска русокоса

By

Холивудката актерка Шарлиз Терон ја толкува улогата на Лорејн Бротон,  во филомот „Атомска русокоса“. Таа игра елитен шпион од МИ6. Нејзината мисија е во Берлин за време на студената војна, каде што треба да пронајде листа со тајни оперативци. Таа набрзо се здружува со Дејвид Персивал (Џејмс Мекејвој), кој ќе ѝ помага да се движи низ градот и да победува во опасните игри со шпиони.

Покрај турбулентната и живописна акција, филмот исто така се одликува и со комплексна. Филмот имаше премиера на 28 кули годинава.

Ќе ви се допадне