(Видео) Шерон Стоун се сликала за „Плејбој“ за да ја добие улогата во „Основен инстинкт“

By

Шерон Стоун позирала за „Плејбој“ во 1990 за да ја добие улогата на Кетрин Трамел во легендарниот „Ниски страсти“.

Во тој период таа вели ѝ било тешко и чувствувала дека мора да направи нешто големо за да им го привлече вниманието на продуцентите.

„Решив дека ќе се сликам за ‘Плејбој’ затоа што сакав да добијам улога во филмот“, рече Шерон Стоун во шоуто на Дру Баримор додавајќи дека смета оти тоа било вистинска улога за неа и знаела како да дојде до неа.

Сепак, вели дека не знаела оти „Плејбој“ и улогата во филмот речиси преку ноќ ќе ја направат секс-симбол.

Ќе ви се допадне