Анастасија е руската Ким Кардашијан

Анастасија Цвитко е позната по својата репутација. Или друго – модел e на Instagram. Ја нарекуваат руската Ким Кардашијан и ужива речиси 8 милиони следбеници на социјалните  мрежи.

Таа постојано постира секси фотографии. Анастасија, која е родена во Калининград, поминала многу од своето време во Мајами. Нејзините пропорции се 96-62-105, и ја сметаат за една од најзгодните русинки, па дури велат била позгодна и од Ким Кардашијан.

Scroll to Top