Десет новогодишни елки што може да ги направите сами

By

Ако сакате поинаква, впечатлива и нестандардна елка, „Репортер“ ви предлага десет интересни начини за сами да направите нешто уникатно.

Елка од украсни хартии и украсни ленти

Елка од сувенири и украси

Елка од природни и вештачки гранки

Впечатлива апликација на ѕид

Елка од новогодишни сијалички

Елка на ѕид од јажиња и лампиони

Елка од лампиони

Елка од семејни фотографии

Елка од украси

Конусна елка од коноп

Ќе ви се допадне