(Галерија) Како изгледаат жените кога доживуваат оргазам

Бразилскиот фотограф Марко Алберти фотографирал жени пред, за време на оргазам и веднаш потоа. Тој од фотографиите направил изложба со порака дека треба да се урнат бариерите на сексуалноста, особено во позатворените средини.

За потребите на сликањето, секоја жена користела вибратор, а Марко не бил во просторијата, туку поставил апарат со тајмер.