(Галерија) Како се создаваше самрагдниот фустан на Тамара

By

Тамара ја сподели фото-приказната за создавањето на смарагдно зелен фустан кој го носеше на евровизиската сцена.

Дело на Александар Ношпал, за кое Тамара вели дека направило да се  чувствува неверојатно моќно на сцената.

Погледнете ја приказната низ фотографии:

Ќе ви се допадне