Конечно доаѓаат летни температури

By

Поизразен топол бран кој кај нас ќе стигна од овој викенд па и во текот на следната недела  значително ќе ги покачи максималните дневни температури на воздухот. Особено од утре, па во текот на следната недела максималните дневни температури ќе се искачуваат во интервалот од 22 до 30 степени додека во најтоплите региони истите се очекува да се искачат и над 32 степени.

Ќе ви се допадне