Најбрзо и најкомфорно купување во „Нептун“ на рати преку IuteCredit само со лична карта!

By

Следејќи ја својата мисија да овозможи најдобро шопинг-искуство на своите клиенти, „Нептун“ во својата палета на услуги го вклучува и новиот растечки тренд на брзо кредитирање преку IuteCredit Македонија.

На потрошувачите во „Нептун“ им се нуди можност да купуваат со наменски кредит до 80 000 денари и рок на отплата до 18 месеци.

Заинтересираните можат да аплицираат за наменскиот кредит преку IuteCredit само со приложување на документ за лична идентификација во сите продажни салони на „Нептун“ низ цела Македонија.

За процесирање на апликацијата и нејзино одобрување се потребни само неколку минути, a купувањето се одвива на следниот начин:

  • Се одбира посакуваниот производ кој треба да биде во максимален износ до 80 000 денари
  • Се информира продажното лице во „Нептун“ за намерата за купување со наменскиот кредит од IuteCredit на рати
  • Се приложува лична карта и продажното лице ја процесира апликацијата на самото место, односно на каса
  • На крајот се добива телефонски повик од IuteCredit за потврда успешно активирање на кредитот и се заминува со производот за само неколку минути

Главните вредности на IuteCredit се најбрзо и најкомфорно кредитирање за секого, а сето тоа во соработка со „Нептун“ ја прави оваа можност за време на празниците неодолива за секој купувач.

Повеќе детали за начинот на купување  во „Нептун“ со лична карта преку IuteCredit, како и примери со калкулации и износ на месечни рати погледнете тука: http://bit.ly/2Ea8gct

Ќе ви се допадне