Најопасни хороскопски знаци

By

Кои се тие знаци во зодијакот кои се навистина опасни, а не се само шминкери кои се прават важни? Ќе ви го откриеме она што навистина сакате да го знаете – кои се најопасните хороскопски знаци по кревкото срце на една жена?

Овен

Секогаш бара прилики во животот, особено прилики во кои може да покаже колку е опасен, понекогаш е импулсивен и злобен, што во потполност верува дека правилата постојат за да бидат скршени. Овенот секогаш испитува правила како би се видело колку далеку може да одат, без лошите последици по него…

Бик

Може да биде малку неумешен (што значи дека би можел да биде фатен ако работи нешто лошо), но тоа не го спречува да биде еден од најопасните знаци… Дали сте изненадени? Не би требало да бидете затоа што Бикот е познат по својата тврдоглавост и тоа значи дека само продолжува по свое сè додека не го добие она што го посакува.

Рак

Прилично неочекувано, зар не? Сепак ова тврдење се темели врз добра причина. Ракот е супер подла личност, повеќе отколку што можете да замислите, но имајте на ум дека само неговото потценување сè олеснува. Освен тоа, кога луѓето не очекуваат дека можат да направи нешто опасно, тогаш тој удира.

Девица

Лесно би можел да ве излаже со својот став на „светец“, но не му допуштајте да ве заведе – тој и понатаму ќе се фали кога станува збор за моралните стандарди. Би можел да се смета за ограничен и избирлив кога се работи за дружба и забава, но тоа не значи дека тој во најмала рака е ангел.

Стрелец

Тој е некој кој ја вреднува слободата над сè и затоа не го засегаат правилата. Поконкретно, тој мрази некој да го контролира. До тој степен што би ги скршил сите постоечки правила доколку чувствува дека тие се пречка во неговите планови.

Јарец

За некој кој има толку замрсена личност како Јарецот, може мислите дека би требало да биде високо позициониран на овој попис, но тоа не е битно… Она што е битно е тоа дека Јарецот е потполно опасен…. и немојте никогаш тоа да го заборавите

Ќе ви се допадне