Од складот се ширела ужасна миризба: Кога полицијата упадна внатре ја дочекал вистински хорор

Полицијата во Калифорнија открила повеќе од 2.000 змии, папагали, пилиња и други животни во индустриско складиште, 48 километри од Лос Анџелес, а половина од тие животни веќе биле угинати.

Интервенцијата е извршена по претходна дојава дека на тоа место се шири „неподнослива реа“.

Scroll to Top