Порнхаб дизајнираше шорцеви што ја кријат ерекцијата на плажа

By

Популарниот порно сајт, Порнхаб, создаде посебна серија шорцеви за пливање кои имаат за цел да ја скријат несаканата ерекција кај мажите. Шорцевите за капење содржат специјално парче изработено од ликра, кое има засилување што тешко се деформира. Ова значи дека шорцевите остануваат затегнати на местото каде што се наоѓа ппенисот, па кога ќе се појави ерекција, шорцевите ќе останат непроменети.

„Измислувањето на ваквите практични ‘купаќи’ не е ни срамно, ни вулгарно. Едноставно, помагаат мажите да не се чувствуваат непријатно“, велат од компанијата.

 

Ќе ви се допадне