Робот нуди секс за 12.000 евра

By

Производителите на секс-кукли го создадоа првиот машки модел на робот, Хенри. Хенри е висок 182 сантиметри, има стомачни мускули и црна коса и чини помеѓу 9.000 и 12.000 евра.

Неговото тело е изработено од силикон, тежок е 38 килограми, а секој дел од телото може да се направи по желба. Секс-роботот знае да ја поздрави сопственичката кога ќе си дојде дома, да ја праша кои ѝ се омилени телевизиски емисии, да кажува вицови, да изговара романтични фрази и да рецитира љубовни песни.

Ќе ви се допадне