Што ги прави латино мажите најдобри љубовници

Едно скорешно истражување покажало дека латино мажите се најдобри љубовници во светот и дека ова не е само мит во кој веруваат луѓето од целиот свет. Во испитувањата биле користени бројни параметри, кои покажале што ги прави латино мажите подобри од другите.

Латино мажите имаат поголем пенис

Во едно испитување во кое учествувале 113 испитаници од цел свет се покажало дека пенисот на мажите од Еквадор и Колумбија е во топ пет според по должината.

Почесто користат кондом

Центарот за превенција и контрола на болести спровел стидија во која е докажано дека латино момците почесто користат кондом од останатите мажи.

Повеќе изневеруваат

Истражувањето кое го спровел британскиот сајт за онлајн запознавање покажало дека од 2009 година до денес, милион и двесте илјади латино мажи го користат овој сајт, а дека повеќето од нив го прават тоа скришум, оти запознаваат жени иако се во врска или во брак. Основачите на сајтот коментираат дека латино мажите се ненаситни за секс.

Суетни се

Статистиката покажува дека 28% од латино мажите трошат повеќе пари на производи за нега од останатите мажи. Се трудат да изгледаат добро во секое време, па дури и кога ѓе се изгаснат светлата во спалната соба.

Сакаат мазни тела

Една студија на Националниот институт за здравје покажала дека латино мажите повеќе сакаат секс со жените кои се потполно издепилирани, бидејќи така им изгледаат почисто.

Scroll to Top