Што ќе се случи ако обратно ги внесете бројките од пинот на банкоматот  

By

Дури 95% од луѓето не ги знаат овие информации , а можат, буквално да ви го спасат животот.

Имено, ако некогаш крадец или некој друг ве присили да подигнете пари од банкомат, внесете

го вашиот пин обратно. Значи, ако вашиот пин е 1254, вие внесете 4521.

Банкоматот ќе ви ги извади парите, но тоа автоматски ќе го препознае како повик за помош и

ќе ја алармира полицијата,без знаење на крадецот. Оваа опција постои на сите банкомати, но

многу луѓе не го знаат тоа.

Ќе ви се допадне

The Promised Neverland (https://kissanimeonline.com/m/KgJ4) Episode 12 at KissAnime darling in the franxx kissanime

That Time I Got Reincarnated as a Slime (https://crunchyrollfree.com/m/22xG) Episode 24 at website https://crunchyrollfree.com. See more crunchyroll free shows