Туристи опколени од кучиња скитници во Скопје

By

Големиот проблем кој скопјани го имаат со кучињата скитници не допира до градските власти.

Дека тоа е така покажува фогорафијата која се појави на социјалните мрежи, на која се забележува како група туристи, кои се во обиколка на центарот на Скопје се опколени од глутница кучиња.

Постојано се слушаат вести за нападнати и искасани граѓани, а надлежните засега безуспешно го решаваат проблемот пренесуваат дел од медиумите.

Ќе ви се допадне