(Видео) Имале секс на покрив од зграда, а кога виделе дека ги снимаат се поклониле

By

Аргентинци снимале двојка како има секс на покрив од зграда во Буенос Аирес. Тие видеото го направиле од покривот на соседната зграда. Момчето и девојката забележале дека ги снимаат, па се облекле и си заминале, но гога си одело, момчето се поклонило пред камерата.

Ќе ви се допадне