(Видео) Ма каков Штраус- матуранти го свртеа најголемото „Ужичко коло“ среде Ужице

By

Наместо традиционалниот танц со чадори на музиката на Јохан Штраус, матурантите од Ужице, решија да го изиграат најголемото „Ужичко коло“. Ги фрлија чадорите, и се фатија под рака, да ги везат „ситните чекори“ на познатото оро. Видото стана хит на социјалните мрежи:

Ma kakav Johan Štraus i „Slepi miš“ maturanti opleli najveće Užičko kolo na svetu u sred Užica <3 Ooooooooopleti 😉

Posted by UŽICE – OGLASNA TABLA on Петок, 17 мај 2019

 

Ќе ви се допадне