(Видео) Магионичар со трик со карти победи во шоу за таленти

By

Победник на годинашното шоу „Јас имам талент“ во Америка е магионичарот Шин Лим. Иако секоја емисија го воодушевуваше жирито со своите трикови, трикот со карти што го направи во финалето судиите го опишаа како „величенствен“ и „неверојатен“. Лим е првиот победник на талент шоу во Америка што не е пејач.

Ќе ви се допадне