(Видео) Младенци наместо свадбен танц на знаковен јазик ја изведоа „Немир“ од Тоше и Каролина

By

Христина Божиновска и Лазар Ѓиков, двојка со оштетен слух, ги изненадија гостите на својата свадба – тие наместо да го одиграат првиот свадбен танц, на знаковен јазик ја изведоа песната „Немир“ од Тоше Проески и Каролина Гочева. Идејата на Христина и Лазар, кои се од од Битола и Неготино, ги воодушеви гостите. Гледајте го видеото.

Ќе ви се допадне