(Видео) Нејтан Џенкинс е најсекси пожарникар во светот

By

Австралискиот пожарникар Нејтан Џенкинс е избран за најсекси пожарникар во светот. Тој се појави на календарот за 2020 година. Годинава, на календарот, освен сексапилните австралиски пожарникари, првпат се појавија и пожарникари од Германија и Франција. Календарот може да се купи за 20 долари.

Инаку, во Австралија, од 1993 година до денес, од продажбата на календарот се собрани 3 милиони долари за добротворни цели.

Ќе ви се допадне