(Видео) Новогодишната ноќ низ неколку европски метрополи

By

Eве како изгледаше новогодишната прослава на плоштадите низ неколку европски метрополи:

1. Лондон

2. Париз

3. Берлин

4. Загреб

Ќе ви се допадне