(Видео) Од стари хеланки направете маичка

Старите хеланки што веќе не ги носите за помалку од 30 секунди можете да ги преправите во маичка. Потребни ви се само ножички и игла и конец да ги сошиете рабовите да не се распараат.

Scroll to Top