(Видео) Путин запеа, цел Холивуд во транс

By

На официјалната страница на рускиот претседател „Путинб-20 години“, се објавени голем број фотографии и снимки од животот на Владимир Путин, а кои го одбележале неговиот професионален живот.

Меѓу нив се најде и снимка од концертот на британскиот музичар Пол Мекартни на Црвениот плоштад, направена на 24 мај 2003 година. Рускиот претседател тогаш ја испеал песната „Блубери хил“ на англиски јазик. Во публиката меѓу остантите биле холивудските ѕвезди Ричард Гир, Сем Касел, Шерон Стоун, како и многу други познати уметници.

 

Ќе ви се допадне