(Видео) Страст на мразот: Еротски танц на руската двојка за гала- вечерта

By

Руската лизгачка двојка Викторија Синитсина и Никита Кастапалов, го освоија златниот медал  на Светскиот куп, кој се одржува во Кина .Второто место ѝ припадна на американската двојка, а трети се лизгачката двојка од Канда.

„Не сме задоволни од нашиот настап. Иако ни беше тешко, сепак се  боревме заедно до крај. Се надевам дека следниот пат, кога ќе биде  Купот во Москва, ќе ја изведеме нашата точка онака како што ја трениравме во претходниот период, изјави Никита, кој и покрај тоа што заедно со својата партнерка триумфираше, не беше многу незадоволен.

Сепак, големо внимание привлече нивната еротската точка на гала-вечерта во Кина, за која добија громогласен аплауз.

Ќе ви се допадне