Влатко Стефановски и „Теохаров“ промовираа врвна линија професионални звучници

By

Македонски производител на аудио опрема „Теохаров аудио“, ја претстави својата врвна линија професионални звучници и лимитираната едиција звучници, направени во соработка со гитаристот Влатко Стефановски. Неговиот потпис стои на 15 звучници од оваа ограничена серија.

dobivaj vesti na viber

Аудио опремата, наменета за слушање музика во домашни услови, е поделена во три звучни производи – C Type, H Type и Active, кои се рачно изработени од еден од браќата Теохарови.

Во изминатиот период, производите со ознака Теохаров се претставени на истакнати регионални саеми за аудио опрема, на кои добија завидни критики и оцени, а има и посебен стручен осврт звучниците објавен во специјализираното списание Hi-Files. Потврда за квалитетот е и оценката 5 од 5 од релевентниот магазин, како и од етаблираниот ирски аудио критичар 6 moons.

Теохаров е македонски бренд за High End аудио опрема, во чии производи се вградени повеќе од 20 години посветеност, работа, знаење и безкомпромисен инжинеринг. Основниот слоган „Наука, уметност и музика“ претставува синоним за бренд кој ги достигна највисоките стандарди за производство.

 

Ќе ви се допадне