Жената бик е среќа во животот на секој маж

By

Одлучна, упорна, доследна, реална, стабилна, внимателна, тврдоглава, фокусирана. Сето ова ја опишува жената бик. Таа ја сака рутината, но од сите животни искуства брзо учи и никогаш нема два пати да ја повтори истата грешка.

Но, нејзината најголема сила лежи во два квалитети: чувствителност и трпение. Има благ карактер, но тоа не значи дека со неа може да се манипулира. За многу нешта има цврст став кој не може да се смени. А ако некој се обиде да ги теситира нејзините граници ќе го разбуди нејзиниот темперамент.

Сепак, таа избегнува да го покажува тој свој темперамент, затоа што ѝ е важна рамнотежата и сигурноста. Сака природа, но не е авантурист и сака да живее во удобна средина. Не сака ризици затоа што не знае најдобро да се носи со промените.

Во љубовта, таа е една од најпосветените и најверните хороскопски знаци и затоа секој маж треба да биде среќен ако има жена бик за партнерка. Кога еднаш ќе се врзе за некого, тоа е засекогаш.

Ќе ви се допадне

4Anime anime sites: The Promised Neverland Season 2 Episode 11

AnimeTV anime websites: Attack on Titan Season 3 Part 2 (Dub) (https://animetv.cc/m/9ko4) Episode 10