Тигар во сексот за оргазам на партнерката

By

Секс позата во која жената треба да клекне и со рацете да се потпре на надлактиците, а главата да ја спушти доле се вика „тигаров чекор“ оти посетува на положбата на тигриците за време на парење. Оваа секс поза овозможува длабка пенетрација, па и оргазам оти партнерот е од зади.

Ако сакате вистински да ја расоложите партнерката, тогаш обидете се да бидаете тигар во креветот. Уживајте.

Ќе ви се допадне