44 милиони прегледи: Оперската пејачка и нејзината мачка станаа хит на интернет

Оперска пејачка се снима додека пее, но нејзината мачка влегува во кадар и го краде шоуто.

Видеото има 44 милиони прегледи и бројни коментари.

„Ова е преслатко“, „Не знаев дека мачките можат да пеат“, „Не можам да престанам да го гледам ова“, „Мачката има глас“ и „Не знам кој подобро пее“, се само некои од бројните коментари.

Scroll to Top