Барајќи храна, 14 слона се опиле и заспале во градина

By

Хит на социјалните мрежи се фотографии од 14 мали слона, кои, барајќи храна во село во областа Јунан во Кина, испиле 30 килограми вино од пченка, се опиле и заспале во градина. Мештаните, кои ги сликале заспаните слонови ги споделија сликите на „Фејсбук“, а многумина коментираа дека одамна не виделе нешто толку слатко.

Ќе ви се допадне