Бостанот во Македонија е новиот биткоин

На социјалните мрежи се споделува фотографија од лубеница во маркет која чини 1.159 денари. И ова беше доволна причина за расправи по социјелните мрежи, оти ценава на бостанот е за паѓање во несвест.

Иако согласно Светскиот извештај за среќа кој беше објавен вчера,  Македонија е најнесреќна земја во регионот, сепак барем народов на оваа немаштија и несреќа има смисла за хумор.

 

Scroll to Top