Да те лижнам и ќе одам

Кавгата меѓу вицепремиерот Бојан Маричиќ и пратеничката на ВМРО ДПМНЕ Дафина Стојановска беше главна тема во Собранието меѓу пратениците па и јавноста.

Стојановска за време на седницата за пратенички прашања додека беше на говорница, го обвини вицепремиерот Бојан Маричиќ дека во истиот момент ѝ испратил бакнежи и ѝ намигнувал.

Твитерџиите не чекаа многу со шегите.

 

 

 

Scroll to Top