Дечки не зезајте се со Амди, така и Американците му се смееја на Трамп

Амди Бајрам најави дека ќе се кандидира за претседател за Македонија. Веста многумина ја прифатија со неверување. Сè почесто се слушаат шегите дека за  „на циркус-држава ѝ треба циркус-претседател“, а според некои, нема подобар кандидат за од претседател од него. Забавата за кандидатурата на Амди Бајрам се префрли и на социјалните мрежи, а редакцијата на „Репортер“ избра некои од најинтересните твитови.