Доктор на дете му препишал необична терапија која стана хит во регионов

Терапија која еден доктор од Црна Гора ја препишал на 4-годишно девојче стана вистински хот во регионов.

Девојчето кое поради повреда на раката се обратила за помош, од докторот наместо лекови, како терапија добила јадење сладолед и контрола по потреба.

 

Scroll to Top