(Фото) Бесплатен превоз за сите скопјани

На социјалните мрежи се појави фотографија од камион кој на задниот дел има натпис на кој пишува бесплатен превоз и доколку некој има забелешки за возењето, може да пријави на горенаведениот телефонски број.

Фотографијата е направена на раскрсницата кај зградата на Владата.