(ФОТО) ХИТ НА ИНТЕРНЕТ – И пркосеше на ќерката и собра двојно повеќе обожаватели со неговите селфиња

Мораме да признаеме, фотките се генијални, па неговиот успех на социјалните мрежи, нималку не чуди. Еве некои од најдобрите слики!

[URIS id=356809]

Scroll to Top