(Фото) Мајмун украл телефон и си правел селфи

By

Мајмун од Малезија му го украл телефонот на дваесетгодишниот Закриз Роз и почнал да прави селфи. По два дена, Закриз успеал да го најде телефонот.

Момчето ги објавило фотографиите на „Тик-ток“. Закриз вели дека мајмунот му го вратил телефонот по два дена.

„Го видел знакот на ‘Епл’ на телефонот и помислил дека е јаболко. Ми го зел од собата во која престојував и се обиде да го изеде. Кога сфати дека не е возможно, ми го врати телефонот“, изјавил Закриз.

Ќе ви се допадне