(ФОТО) Мама се врати порано од работа – „Тајниот дечко“ мораше со часови да се крие под креветот

Ова е уште еден доказ дека тајните врски немаат смисла.

Оваа млада двојка, долго време ја криеле врката, а кога нејзината мајка еден ден се вратила од работа, морале да пронајдат брзо решение.

Момчето се сокри под креветот и со часови се криел и чекал… Во меѓувреме пријателите на „Snapchat“, ги известувал и им давал информации за моменталната сосотјба.

Веројатно и девојката тука и таму проверувала, за да се увери дека нејзината љубов сеуште е жива.

 

Scroll to Top